Γενικά

Γραφείο Διασύνδεσης Α.Π.Θ.: Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2021 - CHAT WITH RECRUITERS

Θέλεις να έρθεις σε άμεση επαφή με έναν υπεύθυνο επιλογής ανθρώπινου δυναμικού και να ενημερωθείς για τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να σχεδιάσεις την καριέρα σου?
 Να συνομιλήσεις μαζί τους και να ξεδιαλύνεις πολλές απορίες σου σχετικά με τη θέση εργασίας που ονειρεύεσαι; Να πάρεις συμβουλές για το πώς θα εξασφαλίσεις την επόμενη συνέντευξή σου ή
 τι είναι αυτό που θα σε κάνει   να ξεχωρίσεις;

Πρόσκληση για συμμετοχή σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας Ιδρύματος Θεοφανώ

Εκ μέρους του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., κ. Θεόδωρου Ι. Δαρδαβέση - Καθηγητή Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ., σας επισυνάπτουμε πρόσκληση στρογγυλής τράπεζας με εισηγητές το ζευγάρι επιστημόνων, που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού, με την παράκληση να διαβιβαστεί στους φοιτητές και τις φοιτήτριες των Τμημάτων σας.

Συνιστούμε, ενθέρμως, τη συμμετοχή σας.
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Η διδακτορική διατριβή θα επικεντρώνεται σε θέμα που περιλαμβάνει τη σύνθεση νέας γενιάς οργανοφωσφορικών ενώσεων που μπορούν να δρουν όχι μόνο ως μη αντιστρεπτοί αναστολείς αλλά και ως αντιστρεπτοί φαρμακολογικοί αναστολείς του ενζύμου ακετυλοχοληνεστεράση και δοκιμές τους in vitro και in vivo ως θεραπευτικών για τη νόσο Alzheimer.

Η διδακτορική διατριβή θα λάβει χώρα στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τις αρχές του 2022.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΑΜΙΣΘΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Α.Π.Θ. (ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ) (ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ)

Σελίδες